Camping Ideal Molino aan het Gardameer. Via Gardiola, 1 - 25010 San Felice del Benaco - Lago di Garda - Italy - Tel: +39-0365-62023

Op vakantie met uw hond

Camping MOLINO de ideale vakantie met hond aan het Gardameer

Op vakantie met hond direct aan het Gardameer. Zoekt u een camping waar u uw hond meer dan welkom is aan het Gardameer?
Dan heeft u die nu gevonden!
Er is een camping waar uw hond hartelijk welkom is!

Er zijn veel rustige, lange wandelpaden aan het Gardameer waar u heerlijk met uw hond kunt lopen. Voor een frisse duik in het Gardameer hebben wij een speciaal hondenstrandje “Bau-Bau” genaamd ter beschikking.

Er is een hondentoilet aanwezig direct bij de uitgang, wat nuttig is voor de wandelingen in de omgeving.

In het restaurant van camping Molino – direct aan het Gardameer gelegen – kunt u genieten van een goede traditionele Italiaanse keuken en ook heerlijke pizza’s.
U mag uw hond uiteraard meenemen naar het restaurant.

De beste vakantie met hond aan het Gardameer!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Honden zijn welkom op de camping, maar zorg ervoor dat u de volgende regels in acht neemt voor het welzijn van gasten en honden tijdens hun verblijf.
Bij aankomst op de site moet u ons de vaccinatie- en gezondheid gerelateerde documenten van de hond verstrekken. Eigenaren zijn volledig verantwoordelijk voor hun eigen honden en voor eventuele schade die zij veroorzaken. Houd er rekening mee dat honden aan de lijn moeten worden gehouden.
Eigenaren dienen zorg te dragen voor de hygiëne van hun huisdier (hondenbakken zijn aanwezig) en ervoor te zorgen dat andere gasten geen geluidsoverlast ondervinden.
Honden hebben geen toegang tot het strand, de tuinen, de grasvelden en de speeltuin. Ze zijn echter welkom op het kleine BAU BAU BEACH, gelegen aan de linkerkant van de steiger met hun eigen hondendouche. Ze mogen het water in, maar mogen de steiger niet op. Als u op zoek bent naar een hondenstrand in de buurt, dan is er een goed uitgerust hondenstrand in Portese haven en in Salò – een klein stadje op 5 km van de camping.
Houd er rekening mee dat honden in de chalets en maxicaravans niet op de bank of de bedden zijn toegestaan ​​en dat u het meegeleverde beddengoed en dekens niet als hondendekens dient te gebruiken.

DANK U VOOR UW BEGRIP!

Speciaal voor uw hond:
  • Veel rustige, lange wandelpaden aan het Gardameer.
  • Speciaal hondenzwemstrandje “Bau-Bau”.
  • Hondentoilet aanwezig direct bij de uitgang.
  • Uw hond is welkom in ons restaurant.