Camping Ideal Molino aan het Gardameer. Via Gardiola, 1 - 25010 San Felice del Benaco - Lago di Garda - Italy - Tel: +39-0365-62023

Informatie en regelement

Hartelijk welkom op camping Ideal Molino.

Onze camping zal u een ontspannen en rustig verblijf bezorgen, te midden in de natuur van onze prachtige baai. Geniet van deze “oase” van rust. Onze medewerkers staan klaar u van alle hulp en diensten voorzien die u nodig heeft voor een aangenaam verblijf.

Onze camping is geopend van 09:00 tot 23:00.
Inchecken is mogelijk voor staanplaatsen vanaf 10:00 uur ’s ochtends en voor bungalows en chalets vanaf 14:00 uur. De check-out tot 10:00 uur.
Voor betalingen is ons kantoor geopend van 09:00 tot 11:00 uur en van 16:00 tot 18:00 uur.

REGLEMENT

De poorten zijn iedere nacht tussen 23:00 en 07:30 uur gesloten voor gemotoriseerde voertuigen. De voetgangerspoort is altijd geopend voor in- en uit lopen.

Op de vertrek dag dient u de camping voor 10:00 uur te verlaten.

GERESERVEERDE staanplaatsen, bungalows of chalets: Gelieve het volledige bedrag te betalen op de dag na aankomst. Voor staanplaatsen, bungalows of chalets ZONDER RESERVERING, gelieve de betaling de dag voor uw vertrek te voldoen.

De rekening kan worden voldaan met contant geld of creditcards (Visa – MasterCard – Maestro); bij contante betaling krijgt u 2% korting (enkel voor bedragen gelijk aan of groter dan 100 euro).

Bungalows, chalets en stacaravans: Bij aankomst is een restitueerbare borg van 200 euro (contant) vereist. De borg wordt terugbetaald als de unit in goede staat is, schoon is en er niets beschadigd is. Indien niet schoongemaakt wordt er 50 euro van de borg ingehouden voor de schoonmaakkosten of de hele borg in geval van blijvende schade aan de goederen.

Bij vervroegd vertrek dient een gast met een reservering, het volledige bedrag voor de gehele geboekte periode voldoen.

INFORMATIE

A. de Poorten.
De poorten zijn van 23:00 uur tot 7:30 uur afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. U kunt in- en uitlopen via de poort naast de receptie.

We herinneren u eraan dat de centrale poort fotocellen heeft, bij het verlaten van de camping worden ze geactiveerd en gaan ze automatisch open.

B. Nachtwacht
Elke nacht is er een nachtwaker aanwezig vanaf 19:00 uur. Om contact met hem op te nemen kunt u het campingnummer bellen of aanbellen bij de receptie. ‘s Nachts uitchecken: als u in de loop van de nacht wilt vertrekken, moet u de middag ervoor komen betalen en een afspraak maken voor de controle van het huis. Vergeet niet om uw auto naar buiten te rijden naar de externe gemeentelijke parkeerplaats vóór 23:00 uur.

C. Afval scheiden
Scheid het afval en deponeer het in de verschillende gekleurde containers voor de receptie en bij de bovenpoort.

GROEN -> niet recyclebaar afval (in zakken)

WIT -> papier

GEEL -> plastic en kunststof

BLAUW -> Glas en blik

BRUIN -> biologisch afval

Bruine bakken staan op de weg bij het kantoor. Biologisch afval moet in de bak worden gedaan met biologisch afbreekbare vuilniszakken of los.

WIFI

Wifi-codes zijn verkrijgbaar bij de receptie op vertoon van uw legitimatie.

RESTAURANT

De bar/restaurant zijn dagelijks geopend. Het restaurant is geopend van 12:00 tot 14:00 uur en van 18:30 tot 21:00 uur. De bar is geopend van 08:00 tot 23:00 uur.

HULP

Boiler voor warm water.
Maxicaravan – uit te voeren met hulp van een medewerker: open de deur achter de Maxicaravan met een vierkante sleutel, verwijder de witte ketelbehuizing, open de deur onder de ketel rechts en vervang de zaklampbatterij.

Bungalow / chalet: verwijder de houten ombouw, druk op de ronde knop en steek de aansteker erin om de vlam aan te steken.

Zekeringen
Maxi-caravan: in de slaapkamer aan de rechterkant, in de kledingkast.

Bungalow/chalet: meestal in de keuken. Bij Saskia, Jacky, Osanna en Carlo zijn de zekeringen links onder de veranda geplaatst.

Elektriciteit
Er is 4 AMP elektriciteit in de prijs inbegrepen. Als u meer AMP nodig heeft, kunt u dit bij de receptie aanvragen en zullen wij u voorzien van 6 of 10 AMP, volgens uw behoeften. In geval van upgrades dient u een extra vergoeding te betalen.

HONDEN

Uw mooie viervoeters zijn van harte welkom op de camping.

Speciaal voor hen hebben we een hondenstrandje, BAU BAU BEACH met een eigen hondendouche, dat zich links van de  aanlegsteiger voor het restaurant bevindt en wordt aangegeven met een bord.
Een groter hondenstrand vind je in Portese haven en Salò.

Hondenbezitters worden verzocht ze te allen tijde aan de lijn te houden, te letten op hun hygiëne en de rust van anderen te respecteren, en daarom regelmatig buiten de camping uit te laten.

Bij aankomst dient u de documentatie van uw hond te overleggen (vaccinatie).

Honden mogen niet mee naar de speeltuin, in de tuinen, het grasveld en het gemeenschappelijke strand.

In de accommodatie mogen honden niet op de banken of in de bedden slapen. Gebruik het verstrekte beddengoed en dekens niet als hondendeken.

DE WAS

De was service is dagelijks geopend. U kunt een waskaartje kopen bij de receptie van 09:00 tot 11:00. Als u het waskaartje heeft, deponeert u uw wasgoed in een zak en brengt u het naar de wasserette. Een stafmedewerker zal alles wassen. Er is geen zelfbediening. Over het algemeen kunt u uw schone was ‘s middags weer ophalen. Met betrekking tot het verschonen van bungalows/chalets; zodra u de schone lakens heeft ontvangen, brengt u de vuile lakens naar de wasserette

VERHUUR

Op vertoon van een legitimatiebewijs kunt u bij de receptie fietsen, kano’s en peddels huren.
Als u auto’s, scooters of boten wilt huren, verwijzen wij u graag door naar onze partner.

BOOTTRANSFER

Navigarda is de instantie tochten over het Gardameer verzorgd. Via de website kunt u tickets boeken en de routes bekijken. Al u prive rondleidingen/transfers wilt boeken, nemen wij graag contact voor u op met onze partner.

WANDELEN, FIETSEN en WANDELPADEN

Wij bieden zelf een fietsverhuur-service aan. U hoeft alleen naar de receptie te gaan met uw legitimatie. In onze omgeving zijn prachtige wandel en fietsroutes te vinden.

Hier kunt u enkele routes bekijken:

https://www.tuttogarda.it/guida_piste_ciclabili.htm