Camping Ideal Molino aan het Gardameer. Via Gardiola, 1 - 25010 San Felice del Benaco - Lago di Garda - Italy - Tel: +39-0365-62023

Uw boot in het Gardameer

Uw boot in het Gardameer

Camping Ideal Molino in San Felice del Benaco! Camping direct aan het Gardameer! Hier treft u een goed verzorgde ****4 sterren camping met een prachtige tuin, honderdjarige schaduw gevende bomen, vakantiewoningen, chalets, bungalows, tent- en caravanplaatsen. Er is alle comfort voor booteigenaren. Er zijn boeien te huur bij voorreservering, een aanlegsteiger en een trailerplaats aanwezig.

Heeft u zelf geen boot en wilt u er een huren? Dan brengen wij u met het nabij gelegen RAPPYDRIVE in contact. Zij verhuren allerlei, grote en kleine, boten. (met bezorging en afhaalservice).

Vindt u het lastig om na een heerlijke vakantie aan het Gardameer te moeten reizen met uw caravan of boot? Dan kunnen wij voor u goede stallingsplaats voor de rest van het jaar bemiddelen. De oplevering is bedrijfsklaar en schoon!

Leuke tripjes met de boot.

U kunt vanaf Camping Molino aan het Gardameer bijvoorbeeld op zaterdag naar de markt in Salò varen. U vaart voorbij het grote eiland van Cavazza-Borghese met het prachtige kasteel uit de jaren 1600.

Voorzieningen voor boten:
  • Camping Molino heeft een eigen scheepshelling.
  • Boeien aanwezig voor het vastleggen van uw boot.
  • Wij hebben een eigen pier voor in- en uitstappen.
  • Wij hebben een auto ter beschikking om, indien gewenst, uw boot te water te laten en deze er weer uit te traileren.